fredag 7. juli 2017

Fossen Camping

Endelig ferie!
Vi begynte ferien ved Fossen Camping - en av de faste plassene fra mammas barndomsferier. Her skulle vi være i tre dager, før ferden gikk videre nordover (fiskeskrøner fra de andre plassene kommer i de neste blogginnleggene...). Fossen Camping viste seg å være helt super! Rett ved en fin elv, hvor vi kunne vandre både nedover og oppover, med flust av fine fiskeplasser. Eieren av stedet kunne også fortelle at en nederlandsk turist hadde fått en ørret på 2,7 kilo her for en stund tilbake... Rett etter at mamma og pappa hadde stuet all bagasjen i hytta måtte vi selvfølgelig prøve fiskelykken. Jeg og de to søstrene mine, Tuva og Maja, tok turen ned til elva. Her fikk vi umiddelbar kontakt med småfisken.
Hvem trenger vel vadere?
Tuva
Maja
Og småfisk var det masse av! Vi slapp ut igjen all fisk som ikke var store nok til å spise, men en og annen var stor nok til kveldsmat.
Fine farger!
Litt nedover i elva fikk jeg en fin fisk som gapte over en ørretfarget spinner.
De neste par dagene gikk mye av tiden med til fisking. Kveldene var aldri over før vi hadde fått med oss et par stekefisk, som regel ikke før sola var på vei ned. For en super start på ferien...
Fine forhold nord for campingen
Her kommer vi garantert tilbake...
Til neste gang: skitt fiske!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar