søndag 30. juli 2017

På abborjakt i Akerselva

Etter en innholdsrik ferie hadde flere av våre venner skjønt at de kunne gå til oss for å få gode fisketips. En av mine beste venner, Mia, ønsket å kunne få sin første fisk, og vi lovte at det kunne vi få til. Turen gikk til Akerselvas øverste del, nedenfor Teknisk museum.
Hele familien ble med, både Mias og min. Vi møttes ved parkeringsplassen til Teknisk museum, og gikk nedover til elva. Først prøvde vi oss nordover mot Maridalsvannet, men her var det dårlig med kastemuligheter. Vi snudde derfor raskt og gikk nedover mot fossen. Her fant vi en annen fisker også, men han gikk raskt videre etter å ha sett vår hær med fiskegale lommedølinger. Her skulle det fiskes!
Og jaggu tok det ikke kun et par kast før Mias mamma hadde fått en abbor på kroken. Hennes første fisk!
Min første fisk - en stolt mamma!
Fisken ble tatt på mark, som de fleste vi har tatt i sommer. Vi fortsatte å fiske nedover elva denne flotte sommerdagen, men det tok litt tid før neste fisk beit på. Neste mann ut var meg selv, som også fikk en fin abbor.
Fin abbor!
Dagen gikk fort. Mia fikk ikke sin første fisk i dag, men vi skal selvfølgelig legge opp til flere muligheter. Pappa fikk også tre små abbor, og til sammen ble det nok til en liten sommermiddag.

Til neste gang: skitt fiske!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar